PRESSEMEDDELELSE

Skives energitiltag inspirerer

Frederikssund Kommune besøger på mandag Skive Kommune for at kigge nærmere på kommunens tiltag inden for energi og høre om 2029-strategien

Skives borgmester Peder Chr. Kirkegaard (V) byder mandag den 19. september en delegation fra Frederikssund Kommune med Borgmester John Schmidt Andersen (V) i spidsen velkommen til byen.

Frederikssund Kommune besøger Skive Kommune for at se nærmere på kommunens tiltag inden for energi samt høre om Klima og Energistrategien og Skive Kommunes ambitiøse målsætning om at være CO2-neutral i 2029.

”Vi er stolte over, at Frederikssund Kommune vælger at besøge os, det giver os mulighed for at præsentere vores strategi og vise frem, hvad vi har her i kommunen”, siger projektleder Teresa Rocatis Nielsen, Skive Kommune.

Modtagelse i diamanten

Delegationen fra Frederikssund, som udover Borgemesteren består af Økonomiudvalget, Teknik og Miljø Udvalget og en række embedsmænd, modtages klokken 11 ved Skive Rådhus, Den Blå Diamant. Her vil de høre et oplæg fra Borgmester Peder Chr. Kirkegaard og få en rundvisning i Danmarks første +energirådhus.

”Vi åbner gerne dørene for andre kommuner, så de kan se, hvordan vi arbejder med klima og energiområdet og høre om vores erfaringer”, siger Teresa Rocatis Nielsen.

Besøget bringer desuden delegationen til Madsen Bioenergi og Skive Fjernvarme.

Publiceret 14-02-2019