PRESSEMEDDELELSE

Energisafari.dk - nu også på kinesisk

Med en netop oprettet kinesisk version af hjemmesiden, har Energisafari.dk nu taget et stort skridt i retning mod Kina

Energisafari.dk, der er specialister i skræddersyede fagture, har netop søsat en kinesisk version af sin hjemmeside.

Det sker, fordi det kinesiske marked er meget inspireret af det danske energiteknologimarked. Derfor vil Energisafari.dk henvende sig direkte til de kinesiske kunder.

"COP21 gjorde det klart, at den stigende globale energiefterspørgsel på især danske energieffektive teknologier vil stige markant i de kommende år, derfor har det været vigtigt for os at få en hjemmeside på kinesisk", siger Joan Kahr, project manager i Energisafari.dk.

Kinesisk guide på Energisafari

Det er den Skive-baserede kinesiske ingeniør Hester Jin, der sammen med Energisafari.dks sekretariat har stået for oversættelsen til kinesisk.

Hester Jin er også tilknyttet Energisafri.dk som tolk og guide på fagture, hvor kinesisk er nødvendigt.

"I Energisafari.dk er vi virkelig glade for samarbejdet med Hester Jin, hun er en gevinst for os og vores kunder", siger Joan Kahr.

Energisafari.dk er specialister i at tilrettelægge og gennemføre skræddersyede fagture for nationale og internationale delegationer af erhvervsgæster, såsom politiske og administrative beslutningstagere, ingeniør- og industrispecialister, forskere og universiteter blandt andre.

50 procent af den samlede danske eksport inden for grøn energiteknologi kommer fra den midtjyske region. Det er denne know-how og show-how, Energisafari.dk fremviser, nu også på kinesisk. Screendump fra Energisafari.dk.

Publiceret 14-02-2019