PRESSEMEDDELELSE

 

Energisafari åbner for online booking

Flere års samarbejde mellem en række kommuner i Region Midtjylland om at fremvise kompetencer inden for grøn energi er nu mundet ud i en helt ny hjemmeside og bookingportal, www.energisafari.dk.

Nogle af Danmarks største energi-kernepunkter er placeret i Region Midtjylland, hvorfor det netop er i denne region, man gennem en Energisafari kan opleve ekspertise og innovation på et højt niveau.

Den nye hjemmeside gør det muligt for erhvervsgæster at booke Energisafarier online og læse om de lokale virksomheder, som kan indgå i en energisafari.

Know-how og Show-how

Bag projektet Energisafari.dk står Skive Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune, Lemvig Kommune, Samsø Kommune og Aarhus Kommune.
Sammen arbejder de for at demonstrere regionens Know-how og Show-how på området for grøn energi ved at tilbyde specialiserede fagture.

Energisafari.dk har arrangeret fagture gennem flere år, og hjemmesiden er et stort skridt, der markerer en betydelig udvikling i både koncept og målsætning.

Energisafari.dk henvender sig til blandt andet branchefolk og beslutningstagere, og erhvervsgæsterne kan få skræddersyet en tur efter deres behov.

Kontakt for spørgsmål og yderligere information: Joan Kahr, projektkonsulent, Skive Kommune, tlf.: 9915 7494 / 2236 9170, mail: joka@skivekommune.dk.

 

   

 

 

 

Publiceret 14-02-2019