Energibyen Skive afholder Skandinaviens Biogaskonference 2017, i regi af det Skandinaviske, Interreg ØKS finansierede projekt, Biogas2020. Konferencen afholdes fra den 8. - 9. november i KulturCenter Limfjord i Skive.

De sidste detaljer i planlægningen af konferencen er ved at falde på plads, og vi forventer op mod 400 deltagere.

Den 8. november

Den første dag bliver en konferencedag med 3 spor og 33 oplægsholdere. På sporene vil der blive fortalt om nuværende erfaringer og spændende innovative nyheder indenfor hele værdikæden for biogas.

Hertil kommer der en stor messeudstilling med op til 34 udstillere, der vil komme og vise alle de nyeste produkter indenfor biogassektoren.

Til konferencen vil der yderligere blive afholdt en match-making session. Match-makingen går ud på at oprette sig en profil, hvorefter man kan booke op til 6 møder og finde sin næste samarbejdspartner til fremtidigt arbejde. Det har vi haft rigtig gode erfaringer med tidligere.

En ny spændende ting konferencen tilbyder, er oplevelsen af Innovation Challenges. Femogtyve kandidatstuderende specialiseret i forretningsudvikling vil blive fordelt i fem kuber med hver deres virksomhed. Så gælder det om i et forløb over tre dage for de studerende at udvikle nye innovative forretningsmodeller den givne virksomhed kan implementere i deres virksomhed. Også et yderst succesrigt initiativ Aarhus Universitet før har arrangeret.

Den 9. november

Her skal deltagerne på studieture på enten Foulum Testcenter, Måbjerg Energy Center, Dansk Skaldyrscenter eller se resultaterne fra Innovation Challenges. Det bliver fire rigtige spændende og lærerige studieture.

Herefter mødes alle igen ude ved GreenLab Skive, hvor de involverede partnere vil præsentere, hvorfor de netop er med i dette nytænkende projekt. GreenLab Skive vil blive fremtidens energisystem baseret på storskala industrisymbiose og innovative grønne løsninger.

Publiceret 03-07-2018